Kennissessies

Laan22 is dé plek voor ondernemend Roosendaal. Het is niet alleen een plek om een kantoor te huren, te flexwerken of vergaderen, maar ook om kennis te vergaren en te netwerken. Wij geloven bij Laan22 in het principe ‘delen is vermenigvuldigen’. Daarom organiseren we elke 3e of 4e dinsdag van de maand een kennissessie, waarbij wij een deskundige spreker aan het woord laten over een interessant onderwerp voor ondernemers.

Pitchen, ondernemershorror

Vertel even wie je bent, wat je doet en waarom het belangrijk is om juist met jou zaken te doen? Je hebt 5 minuten!

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk, maar hoe komt het dat veel ondernemers het lastig vinden om datgene te vertellen waar zij dagelijks mee bezig zijn?

In deze kennissessie gaat Constant Lamp, communicatiecoach en -trainer, in op het ‘fenomeen’ pitchen. Er worden tips en tricks gedeeld die het pitchen voor jou als ondernemer makkelijker maken. Deze tips en tricks stellen je in staat om in het vervolg vloeiend antwoord te geven op de vraag: “Vertel eens wie je bent en wat je doet”. Ook ontvang je tijdens de kennissessie een handig Pitch Kompas!

 

Over de spreker

Constant Lamp haalt als zelfstandig communicatiecoach en -trainer al achttien jaar het beste uit organisaties. Constant ziet leren, ontwikkeling én groei voor iedereen als grote thema’s waarmee veel resultaat te behalen valt. Mits het van binnenuit gebeurt. Het succes van mensen bestaat volgens Constant bij de gratie van hun communicatie, met zichzelf en met anderen. Met wat Constant weet en kan wil hij jaarlijks minimaal 500 mensen helpen zich daarin te verbeteren. Meer informatie op www.constantlamp.nl

 

Programma 19 september 2017

15.30 uur – ontvangst bij Laan22
15.55 uur – opening kennissessie door Henri Engelen, eigenaar Laan22
16.00 uur – kennissessie door Constant Lamp
17.00 uur – netwerken
18.00 uur – einde

Deze onderwerpen kwamen eerder aan bod: